Polski English

Komentarze

POŠTENI SUSJED:

2011-06-30 09:18

POŠTENI SUSJED

OVIH DANA ZGRADA U KOJOJ ŽIVI BRANKO STOJKOVIĆ
JE POD OPSADOM POLICIJE

Bjelovarska policija - dolazi i nekoliko puta na dan u zgradu u ulici A. B. Šimića 3., u Bjelovaru. Na tom kućnom broju traže osobu po nazivu „Medo“, jer on je drugo okrivljena osoba – koja je uzimala: mesne proizvode, mast, ulje,.., i mlinarske proizvode (brašno), i sve druge proizvode - koji se koriste u pekarskom poslu.

Dok prvokrivljeni je Danijel Sokač, vlasnik pekare „Zlatno zrno“ , on je kriv za nekoliko kaznenih djela protiv sigurnosti platnog prometa i poslovanja. Pobjegao je iz Bjelovara raditi na more u Split. Drugo okrivljeni „Medo“ je radio kod njega, navodno on nije bio čak ni prijavljen. Sjedište pekare se je vodilo na adresu:

Pekara Zlatno zrno d.o.o. - Bjelovar Tip subjekta: trgovačko društvo Kraći naziv subjekta: Pekara Zlatno zrno d.o.o. Puni naziv subjekta: Pekara Zlatno zrno društvo s ograničenom odgovornošču za proizvodnju,trgovinu i usluge Kontakt podaci Adresa: Antuna Branka Šimića 6, 43000 Bjelovar Broj(evi) telefona: 043/241500; Broj(evi) telefaksa: 043/241500; E-mail: Detaljni podaci Porezni matični broj: Registarski matični broj subjekta: Broj zaposlenih: 6-15 osoba Utemeljeno: 2009 Žiro račun: Direktor g. Danijel Sokač

Policija je več bila desetak puta kod predsjednika kućnog savjeta Antuna Kranjeca, raspitivavši se o „Medi“, koji je bio podstanar više od godinu dana kod Marije Četković, koja živi na prvom katu zgrade. Vlasnik prostora, tj. Lokala u kojemu je poslovala pekara je Petar Čapo. Več nekoliko mjeseci pekara je zatvorena, a u njoj je ostala peća za pećenje kruha. Vlasnik prostora neda sredstva za rad , jer direktor Danijel Sokač, ostao mu je dužan za platiti: Plin 15.000 kuna, struja 10.000 kuna,.., i druge sve režije.

Policija se je čak raspitivala i u stanu kod Branka Stojkovića, ispitivala je i maloljetn njegovu kćer, (29.6.2011., u 13,30 sati), koja je bila sama kod kuće, odnosno pokazivali su joj fotografiju od „Mede“. Zgrada ovih danaje pod opsadom policije. Istog dan u dvorište zgrade došao je djip – lan rover, bilo je 18, 30 sati. Zanimljvo je da policija nemože nači te osobe, koje se povremeno pojavljuju, u zgradi i u pekari –gdje dolaze po poštu. Treba pozdraviti rad policije, ali djecu pitati za informacije baš i nije uredu...

U Bjelovaru, 30.06.2011.

Odpowiedz:

Dodaj komentarz