Polski English

Komentarze

ANTE PEZER:

2008-12-14 14:47

ŠTO JE - EUROPSKA UNIJA?
EUTANAZIJA
Pitaju neki ljudi Branka Stojkovića po ulici – za koga da glasamo? I tako oni mene iskušavaju – pa im ja kažem: Glasajte opet za ove iste. Oni se čude mojim odgovorom i nije im ništa jasno. Ja im opet kažem: Neka vas unište do kraja. Ova stranačka politika je sektaška i izdajnička – na kraju ako vam oni budu rekli „ubite se“, vi će te to učiniti.
Tko želi da se spasi – neka slobodno razgovara i prihvati BRANKA STOJKOVIĆA – ŠTIT. Veliki ljudi, tj. proroci javljali su se kroz povijest iznenada, gotovo u svakom stoljeću, dolazili su kao grom i munja u najcrnjim noćima – poput božanskog navješćavanja. I to kada je narod duhovno zalutao, kada je narod bio u porođajnim mukama. Kada se je rađalo veliko zlo…
Sve to nam Stjepan Mesić kuha! Haag traži od Hrvatske, odnosno od HV-a koliko je granata ispalila u „Blijesku i Oluji“, u tim vojno redarstvenim akcijama. Neka Mesić dade svoj „topnički dnevnik“, koliko je njegova JNA, s kojom je zapovijedao seadam njeseci, Kao Vrhovni komandant, te koliko je njegova vojska ispalila granata na Hrvatsku?
Ono što je bilo zanimljivo u toj Jugoslavensko – nacionalnoj politici je: Dva Vrhovna zapovijednika su sjedila u Zagrebu, i igrali su se rata. Jedina razlika je bila u tome: Što jedan je bio zapovijednik Jugoslavenske armije, a drugi Hrvatske vojske Tuđman. Oba su bila u istoj stranci HDZ-u.
Mesić kada siđe sa vlasti 2010. Godine, zapamtite što vam ja kažem – on će se afirmirati u stranci. I kao takav u Istri će politički prevladavati, ili bolje rečeno dići ustanak sa svojim bivšim komunistima i antifašistima.
Hrvati sad nose svoju „žutu zvijezdu“ pod Mesićem. Ovo je nasilno zaustavljanje Hrvatskog procesa. Hrvate ćeka novi egzodus. Stranke u Hrvatskoj uvijek uvijek su se samo identificirale – samo sa životom svoje partije, sve ostalo je u biti nestvarno. Narod je totalno ograničena uloga. Pokušavam prodrijeti do srži zbivanja i snagom svog zapažanja raskrinkati tu podlu i prevarantsku igru. Klimanje Mesiću i Sanaderu, tako ponovno se vračamo još dublje u prikriveni komunizam.
Kakvo je Hrvatsko pitanje u svijetu? Stranci i EU nam govore – prodajte sad ovo, a sutra ono… Izdajnička je sve to politika! Svi oni koji su zanjekali Branka Stojkovića – ŠTIT, bolje je da se nisu nikada ni rodili. Promašili su svoj vrlo nečasni život. Kamen temeljac koji su odbacili, posta im kamen na grobu zaglavni.
Nesposobna i korumpirana vlada, tj. izdajnička vlast, gura nas hrvate u sve veču bijedu. Možda nas uskoro preuzme MMF, uzeće cijelu državu pod dugove – koje ne vračamo.
Javljaju se lažni proroci i lecemjeri – kao na primjer: Centar za mirovne studije (CMS), nevladina udruga koja pronovira izgradnju mira - ona je dala sve pohvale Mesićevom govoru pred vijećem sigurnosti UN-a. Isto tako i farizeji – kao Davor Gjenero, između ostalog koji u medijima kaže: „Hrvatska je napravila svoj evropski kvantni skok, koji kao što je to uobićajno, nismo primjetili. Primjetio ga je međutim Bruxelles.“
U Hrvatskoj se silom potiskiva istina i gasi svijest Hrvata. Narod sve više gubi bitku za svoj identitet u zla doba u kojim živimo. A to su sloboda i ljudska prava, i sva moralna načela… Još uvijek smo pod Mesićevim virusom laži. On je kao konačni arbitar života i smrti i svakolikog zbivanja. Hrvatska se je borila protiv Srbske agresije, dok s druge strane borila se je protiv očuvanja Jugoslavije.
U Bjelovaru, 13.12.2008.
BRANKO STOJKOVIĆ – ŠTIT
CROATIA / BJELOVAR
brankostojkovic152@yahoo.com
Mob/tel: 095/814-82-90

Odpowiedz:

Dodaj komentarz